دارچین (Cinnamon) یک ادویه خوشظعم و با بویی نافذ است که از درختی با همین نام بدست میآید. این ادویه را میتوان در غذاها و دمنوشها استفاده کرد. رویشگاه اصلی این ادویه بیشتر در هند، چین و سریلانکا میباشد. درخت دارچین دارای بو مطبوع و نافذی میباشد که از چند صد متری به مشام میرسد.
دمنوش دارچین
خوردن دمنوشهای گیاهی میتواند فواید بسیاری داشته باشد. معمولا گیاهان مختلف دارای طعمهای طبیعی میباشن و دارای خواص درمانی بسیاری هم هستند. دارچین یکی از دمنوشهایی هست که در کشورهای آسیایی مورد استفاده قرار میگیرد.
دارچین ادویهای است که از پوست داخلی درخت سیانوم(Cinnamomum) به دست میآید. نوارهای باریکی از پوست داخلی این درخت را پس از خشک شدن از پوست درخت جدا میکنند و به عنوان دارچین به فروش میرسانند.
چوب دارچین را میتوان به راحتی پودر کرده و از آن به عنوان یک ادویه در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده کرد. دارچین دارای طبعی گرم است و میتواند اثرات مطلوبی را بر روی پوست و یبایی بگذارد.
یک ویدئو جذاب از برداشت چوبدارچین
۱۷ خاصیت دارچین
- کنترل و کاهش میزان قند خون
- از بین بردن چربی بد و تنظیم کلسترول خون
- تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر
- از بین بردن عفونت و تقویت ایمنی بدن
- بالا بردن سوختساز بدن و مناسب برای کاهش وزن و چربیسوزی
- مفید برای بیماران قلبی
- افزایش گردش خون
- کاهش دردهای عضلانی
- دشمن سرطان
- جلوگیری از خونریزیهای شدید
- کمک به بهداشت دهان و دندان
- درمان سرماخوردگی و گلودرد
- کاهش افسردگی و اضطراب
- تقویت رشد مو
- از بین بردن آکنه
- جلوگیری از پیری و چین و چروک پوست
- افزایش میل جنسی
بدون دیدگاه